• English (UK)
  • Greek (Greece)Image
Image
Image
Image
Image

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η Εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΙΩΤΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2003 και είναι η φυσική συνέχεια της επιχείρησης που ξεκίνησε το 1967 από τον Καριώτη Νικόλαο, με αντικείμενο τις πωλήσεις και ενοικιάσεις ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού καθώς και πωλήσεις μουσικών οργάνων, με έδρα την Ελευσίνα.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η  εταιρεία  μας  έχει  αναπτύξει  υψηλά  Ευρωπαϊκά  πρότυπα  λειτουργίας  και  είναι  πιστοποιημένη  με  ISO  9001:2015.  Με  έμφαση  στην  εξωστρέφεια  και  είναι  μία  από  τις  πιο  αναγνωρισμένες  εταιρείες  στον  χώρο  των  επαγγελματικών  οπτικοακουστικών  μέσων  στην  Ελληνική  αγορά.  Με  φιλόδοξο  πρόγραμμα  ανάπτυξης  επενδύει  συνεχώς  στην  ποιότητα  των  υπηρεσιών,  τον  εκσυγχρονισμό  των  υποδομών  της  και  την  τεχνική  κατάρτιση.
  Αντιπροσωπεύουμε  και  εμπορευόμαστε  επώνυμα  προϊόντα  από  φημισμένους  οίκους  κατασκευής  οπτικοακουστικών  συστημάτων  και  παρέχουμε  κάθετη  τεχνική  υποστήριξη  και  εκπαίδευση  .


Aπό  το  2021  η  εταιρεία  έχει  πιστοποιηθεί   "KNX PARTNER".

Πρωταρχικός  στόχος  μας  είναι  να  εξυπηρετούμε  τους  πελάτες  μας,  παρέχοντας    τους  αξιόπιστες  λύσεις  με  προϊόντα  τελευταίας  τεχνολογίας,  φιλικά  προς  το  περιβάλλον.Έχουμε  αναπτύξει  ένα  συνεχώς  επεκτεινόμενο  δίκτυο  έμπειρων  και  αξιόπιστων  συνεργατών  στην  Ελλάδα.Η  φιλοσοφία  της  εταιρείας  μας  στηρίζεται  στην    άμεση  τεχνική  υποστήριξη,  στην    εφαρμογή  νέων  τεχνολογιών,  στην  άρτια  και  εμπεριστατωμένη  μελέτη    των  αναγκών  του  πελάτη  .

Στόχος  μας  είναι    πάντα  η  βελτίωση  των  υπηρεσιών  μας  με  ολοκληρωμένες  και  εφαρμόσιμες  τεχνολογικές  προτάσεις,  στον  χώρο  των  οπτικοακουστικών  μέσων  και  του  entertainment.

Image
Image

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ - ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Τα γραφεία και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας βρίσκονται στο κέντρο της Ελευσίνας (Ι. Αγάθου 48) σε ένα διώροφο κτίριο 280m2.

Οι αποθήκες και το demo room βρίσκονται σε ένα ιδιόκτητο κτίριο 950m2 6000m2, στη θέση Έξω Κουμούλα στα Μέγαρα (38ο χλμ. Αθηνών-Κορίνθου). Η εταιρεία μας επενδύει σε κατάλληλες υποδομές (demo room, αποθήκες) για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις.

AΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η πρόοδος της εταιρείας μας, βασίζεται κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό της, την τεχνική εκπαίδευση και την εμπειρία των στελεχών της.

Η εταιρεία μας διαθέτει και συνεργάζεται με ανθρώπους που δουλεύουν με αυταπάρνηση και θάρρος, έχοντας εμπειρία, ήθος και χαρακτήρα.

Image
Image

ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ:

1) Τμήμα Μελέτης και Δημιουργικού

2) Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

3) Τμήμα Εμπορικής  Εξυπηρέτησης Πελατών

4) Λογιστήριο

5) Τμήμα Media και Γραφικών Τεχνών

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα ενοικίασης/μίσθωσης και πώληση προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας των οίκων κατασκευής που αντιπροσωπεύουμε.

Service για όλα τα προϊόντα μας, ακόμα και μετά την λήξη της εγγύησης. Με υποδομές υψηλής τεχνολογίας και άρτια καταρτισμένο προσωπικό διασφαλίζεται η άριστη και άμεση εξυπηρέτηση.

Image
Image

PROMOTION-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΤΕΧΝΙΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Από το 1998 η εταιρεία μας έχει πάρει μέρος στις πιο φημισμένες εκθέσεις φωτισμούήχου και βίντεοως μια προσπάθεια για τη σύναψη νέων συνεργασιών και διεύρυνσης του πελατολογίου τηςγια την ενίσχυση του brand name της και για τη συνεχή αναβάθμιση των εμπορικών της ρόλων σε αυτές τις αγορές.

Από το 2004 και κάθε χρόνο, η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε, διοργανώνει συνάντηση αντιπροσώπων, τεχνικά σεμινάρια και παρουσιάσεις των νέων προϊόντων.

Ενημερώνοντας και παρουσιάζοντας τα καινούρια μοντέλα των κατασκευαστών και μέσω της εκτενούς ανάλυσης των τεχνικών όρων/λειτουργιών, εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας στα νέα τεχνολογικά συστήματα, συστήνοντας και προωθώντας παράλληλα στην αγοράό,τι πιο εξελιγμένο στα οπτικοακουστικά μέσα.

 Απο το 2010 η εταιρεία μας διοργανώνει σεμινάρια ηχοληψίας με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου που λαμβάνουν μέρος σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και αφορά φοιτητές ηχοληψίας αλλά και επαγγελματίες.

Στους ειδικά διαμορφούμενους χώρους της εταιρείας, πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να λάβουν εκπαίδευση και συμβουλές για τον βέλτιστο χειρισμό των προϊόντων μας. Σε ειδικές περιπτώσεις η εκπαίδευση μπορεί να γίνει στο χώρο εγκατάστασης των προϊόντων. 

Image

Αντιπροσωπείες

Image